Mijn favorieten

Ons kantoor

V&H Vastgoed is een gerenommeerd NVM makelaarskantoor, gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting, woningmakelaardij, en alle voorkomende taxaties van Onroerend Goed, beleggingen en financieringen in de regio Zuid Limburg. Het kantoor is van huis uit een familiebedrijf.
Wij kunnen niet alleen bogen op een jarenlange ervaring maar ook op gediplomeerde en gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zowel voor de commerciële vastgoedmarkt als ook voor de woningmarkt.

V&H Vastgoed heeft alle taken en onderdelen van de onroerend goed markt in huis zoals:
  • Koop/verkoop en huur/verhuur van bedrijfs onroerend goed.
  • Koop/verkoop en huur/verhuur van woningen.
  • Taxaties van onroerende zaken voor alle gerenommeerde bankinstellingen, verzekeringen, fiscale aangelegenheden en andere doeleinden. Onze taxaties voldoen aan alle certificeringseisen (Validatie-instituten, NRVT, TMI, NWWI) voor zowel bedrijfs-onroerend goed als ook woningen.
  • Technisch en administratief management/beheer van bedrijfsgebouwen.
  • Bemiddeling¬ bij beleggingsobjecten in Nederland en internationaal.
  • Aankoopbegeleiding van woningen en bedrijfs-onroerend goed

V&H Vastgoed werd in 1988 opgericht door Huub Vankan († 2012). Huub Vankan was een "Gentleman in Real Estate", zowel in zijn bedrijfsuitvoering en zaken doen, als ook qua uitstraling. Hoewel wij zijn inbreng nog dagelijks missen borduren wij voort op de weg die hij is ingeslagen, met dezelfde passie en gevoel voor onroerend goed.

In 2008 heeft Huub de leiding overgedragen, en in 2011 ook het ondernemerschap, aan zijn zoon Ralf Vankan. Ralf is als makelaar al ruim 25 jaar betrokken bij de opbouw en activiteiten van V&H Vastgoed als makelaarskantoor. Eerst als woningmakelaar en later als verantwoordelijke voor commercieel vastgoed taxaties. Het team van V&H Vastgoed bestaat thans uit 3 medewerkers, naast Ralf Vankan, makelaar/taxateur, zijn dat Anita Winants en Suzanne Verhooren die de commerciële binnendienst verzorgen. De deskundigheid, ervaring en persoonlijke betrokkenheid waarmee wij u van dienst willen zijn is hiermede verzekerd.
Met de persoonlijkheid laten wij u graag kennismaken in een eerste vrijblijvend gesprek voor verkoop/verhuur van uw object dan wel bij een advies of taxatie.
Kantoor Vestiging V&H Vastgoed

V&H Vastgoed

SCHINNEN

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
KvK nummer: 14044523
BTW nummer: 8019.16.823.B.01

Routeplanner

Route van naar Stationsstraat 1, 6365 CK Schinnen