Mijn favorieten

Aankoop

V&H Vastgoed is met al haar ervaring eveneens gespecialiseerd in het begeleiden bij aankoop of huren van onroerende zaken. Hetzij woningen dan wel bedrijfspanden.

Bij de aankoop van uw nieuwe huisvesting kunnen wij voor u van belangrijke toegevoegde waarde zijn. Zowel bij het zoektraject, de onderhandeling als bij het proces daarna.

Woningen
Een huis kopen kan voor sommigen een emotioneel proces zijn, waarbij een koper te snel over bepaalde aspecten heenstapt. Met ons aan uw zijde voorkomt u dat u te veel betaalt en voorkomt u een naar gevoel achteraf. De kans is groot dat u zichzelf duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s bespaart. Of wij helpen u voorkomen dat een andere liefhebber er met uw droomhuis vandoor gaat.

Vanzelfsprekend dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die dat met u gaat doen. Er staat immers veel op het spel. U wilt het hoogst mogelijke resultaat bereiken. U verwacht een makelaar die u perfect adviseert en begeleidt, op een persoonlijke en betrokken manier. Een makelaar die bovengemiddelde resultaten boekt bij aankoopbegeleiding. Een makelaar die onderscheidend is in deskundigheid, service, inzet en creativiteit.

Kennismaking
Die makelaar denken wij te zijn. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we uitgebreid uw woonwensen door. Aan de hand hiervan ontstaat een zoekprofiel voor u en komen we graag met een uitgebreid advies op maat waarmee u het beste aankoopresultaat kan behalen.

Aankoopproces
Samen met u inventariseren we uw woonwensen, waarbij criteria en prioriteiten duidelijk besproken worden. Per e-mail wordt u direct op de hoogte gebracht van geschikte woningen. Vervolgens gaat u woningen bezichtigen, al dan niet begeleid door één van onze gekwalificeerde makelaars. Eventueel worden gedurende het proces de zoekcriteria aangepast.
Wanneer u het huis van uw dromen hebt gevonden, gaan wij mee om het huis met een kritische makelaarsblik te beoordelen. U mag verwachten dat wij met onze objectieve deskundigheid elk detail van baksteen tot document beoordelen waarna een plan van aanpak met u wordt besproken. Op basis hiervan bepalen we een strategisch onderhandelingsplan om het ultieme resultaat te bereiken. U mag verwachten dat wij uiterst doortastend en creatief onderhandelen, waarbij elke stap duidelijk met u wordt doorgenomen.

Als er een overeenkomst tot stand is gekomen, zorgen we dat alles wat er is afgesproken in de overeenkomst wordt vastgelegd, zoals bijvoorbeeld correcte ontbindende voorwaarden voor u. Waar nodig zorgen wij dat de (makelaar van de) verkopende partij aanpassingen aanbrengt. Hierdoor kunt u met een gerust hart de overeenkomst tekenen.

Op weg naar de eigendomsoverdracht die bij de notaris plaatsvindt, monitoren wij voor u de afgesproken termijnen. Uiteraard is er voorafgaand aan de overdracht met u een laatste inspectie om te controleren of de woning erbij staat zoals afgesproken.
Ook ná de overdracht bij de notaris blijven wij u graag onze service bieden. Hopelijk vindt U after-sales ook vanzelfsprekend. De deur staat altijd open voor u!

Bedriijfsmatig Vastgoed
Wij kennen als geen ander de markt voor Commercieel Vastgoed in Zuid-Limburg, en kunnen u onnodige kosten besparen en met raad en daad bij staan in het vinden van uw nieuwe huisvesting. Denk hierbij behoudens het bovenstaande, aan begeleiding bij bezichtigingen en inspecties van het pand, trajecten naar overheid (bestemming, vergunning), de onderhandeling en advisering bij de totstandkoming van een huur- of koopovereenkomsten als ook de eventuele financiering via een van onze partners of uw eigen financieel adviseur.

Tarief
Onze persoonlijke aanpak t.a.v. onderhandeling en advisering bespaart u meer geld dan de kosten die wij voor uw begeleiding in rekening brengen. Wij hanteren geen standaard tarief. Uw opdracht is uniek en wij hanteren dan ook een op maat gemaakt, scherp tarief. Ons tarief is op basis van “no cure, no pay”.