V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Handelsstraat 23, 6135 KK Sittard, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 2.500,- p.m.
Handelsstraat 23 in Sittard 6135 KK

Omschrijving

Omschrijving:
Ca. 1.160m2 showroom/opslagruimte alsmede ca. 60m2 kantoorruimte, gelegen op industrieterrein Bergerweg. In directe omgeving zijn o.a. gevestigd LIDL en Jan Linders, een tweetal supermarkten.
Het object heeft een eigen parkeerterrein alsmede eventuele uitbreiding aan de overkant.
De showroom is voorzien van een systeemplafonds met verlichting en tapijttegels.

Ligging
Bedrijventerrein Bergerweg is gunstig gelegen in de regio Sittard-Geleen, met goede verbindingen naar het noorden (Roermond/Eindhoven) en naar het zuid-oosten Heerlen/Maastricht.
De euregio ligt nabij: Aken, Luik, Hasselt en ook Düsseldorf zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijventerrein Bergerweg grenst direct aan de binnenstad en is op loopafstand van de stationsomgeving van NS-Sittard.

Bereikbaarheid
In de directe nabijheid zijn uitstekende aansluitingen op het nationale en internationale autowegennet. Ook Maastricht-Aachen Airport ligt op korte afstand.
In de directe omgeving van Bedrijventerrein Bergerweg bevinden zich meerdere nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven.Het nieuw in ontwikkeling genomen bedrijventerrein Fortuna is direct aansluitend. Ook de autoboulevard is gevestigd op bedrijventerrein Bergerweg, een industrie en handelsterrein dat tevens deels dienst doet als winkelcentrum.
zie: www.bergerwegkrant.nl

Indeling object
Entree, hal, een kantoorruimte van ca. 60m², de showroom/winkelruimte van ca. 650m², daarnaast ca.220m2 opslagruimte (ook in gebruik geweest als showroom) en ca.290m2 opslagruimte/werkplaats annex expeditieruimte, pantry, toiletruimte. De bedrijfsruimte is logistiek bereikbaar via de zijkant middels een aparte inrit en een overheadpoort. De vrije hoogte bedraagt ca. 4,50m. Het gehele object is ruim voorzien van verlichting.

Technische installaties
- alarminstallatie
- verlichting
- heaters

Parkeren
Op eigen terrein zijn er voldoende p-plaatsen voorhanden. Totaal oppervlakte ca. 500m².
Op het terrein aan de overkant zijn eventueel nog eens 1250 m² ofwel 50 extra parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming
Verkoopactiviteiten/detailhandel in principe toegestaan !

Huurvoorwaarden
Huurtermijn : 5 jaar met 5 optiejaren.
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen.
Zekerheidsstelling : Bankgarantie ofwel renteloze waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur
Huurprijsaanpassing : Indexering jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringang, overeenkomstig het consumentenprijsindexcijfer (CPI), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Model huurcontract : standaard ROZ-contract model kantoorruimte met bijbehorende algemene bepalingen.
Aanvaarding : per direct mogelijk
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1220 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 1160 m² Oppervlakte kantoorruimte 60 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed