V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Polychemstraat 4, 6191 NL Beek, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 1.250,- p.m.
Polychemstraat 4 in Beek 6191 NL

Omschrijving

Omschrijving:
Moderne kantoorruimte bestaande uit ca. 200 m² bvo gelegen op de begane grond (entree/hal/toiletten) en eerste verdieping (kantoren/kantine) alsmede een royaal buitenterrein. Alleen de kantoren/kantine op de 2e verdieping zijn nog BESCHIKBAAR. Gunstig gelegen object op het industrieterrein Beekerhoek t.o. het veelbezochte winkelcentrum Makado.

Indeling:
Via de centrale entree komt u in de hal van de begane grond, alwaar de geheel vernieuwde toiletten en de verdiepingstrap zijn gelegen. Op de verdieping bevindt zich een kantine van ca. 18m² en twee kantoorruimtes van respectievelijk ca. 46m² en 15m². Aan de voorzijde is een royaal en bestraat buitenterrein met stalen hekwerk en inrijpoort, voor de huurder van dit kantoor zijn 4 plaatsen beschikbaar.

Ligging:
Het object is gelegen op industrieterrein Beekerhoek nabij de Makado. Het onderhavige industrieterrein sluit aan op twee autosnelwegen (A2 - A76) alsmede de regionale rondwegen. In de omgeving verder uitsluitend bedrijfsgebouwen van verschillende types en grootte.

Parkeren:
Op eigen terrein is voldoende gelegenheid tot parkeren.

Technische voorzieningen:
- airconditioning
- centrale verwarming
- databekabeling
- alarminstallatie
- uitgebreide elektra voorzieningen

Bestemming:
De bestemming van het onderhavige object is bedrijfsdoeleinden.

Huurvoorwaarden:
- ROZ-model huurovereenkomst
- looptijd 5 jaar met vijf optie jaren / kortere perioden bespreekbaar
- betaling per maand vooruit
- bankgarantie ter grootte van drie maanden huur
- jaarlijkse indexering conform CPI
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m