V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Haven 20, 6171 EG Stein, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 50,- p.m² p.j.
Haven 20 in Stein 6171 EG

Omschrijving

Het betreft hier een modern, goed onderhouden bedrijfspand met kantoren, bedrijfsruimte, rondom bestrating en uitbreiding terrein. Een object ideaal geschikt voor de produktie en/of opslag danwel logistiek. Kleinere combinaties kantoor bedrijfsruimte bespreekbaar, v.a. 300-600m² bedrijfsruimte en 115m² kantoor. Overige deel is in eigen gebruik eigenaar.

Ligging:
Het object is gelegen in de gemeente Stein, nabij de haven en aan de rand van het kleinschalige industrieterrein Nijverheidsweg en is gesitueerd op korte afstand van de op- en afritten van de snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) in de directe nabijheid van verkeersknooppunt Kerensheide met uitstekende verbindingen naar Heerlen/Aachen en Eindhoven/Antwerpen/Brussel. De locatie is een zichtlocatie aan de verbindingsweg tussen Urmond en Stein, direct aan de entree van het havengebied.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is optimaal, mede gelet op de nabijheid van de op- en afrit naar de A2/A76.

Parkeervoorziening:
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden op een verhard buitenterrein. Het terrein is geheel omsloten met een hekwerk met twee inrijpoorten.

Indeling:
Het betreft hier een zelfstandig bedrijfsgebouw met kantoren blok in twee bouwlagen en een bedrijfsruimte / werkplaats met een vrije hoogte van 8 meter en 6 overheaddeuren, alsmede een verhard bouwterrein.
Begane grond: (gezamenlijk gebruik)
Entree, hal, toiletten en douches, serverruimte, magazijn en bedrijfsruimte (max 600m²).
Eerste verdieping:
Via een open trap kom je op een vide / overloop, met daaraan de kantine (gemeenschappelijk), diverse kantoren, kleine opslagruimte en c.v. ruimte.
De thans beschikbare kantoorruimte bedragen ca. 175 m² vvo.

Het object is o.m. voorzien van:
Uitgebreid alarmsysteem, recent datanetwerk, deels vloerbedekking en deels plavuizen, systeemplafond met verlichting (kantoren), terreinbeveiliging, uitgebreide electra voorzieningen.
De bedrijfsruimte bevat 4 overheaddeuren, de vrije hoogte is 8 meter

Huurvoorwaarden:
- ROZ-model huurovereenkomst bedrijfsruimte / kantoorruimte
- looptijd 5 jaar met 5 optiejaren of in overleg
- huurbetaling per maand vooruit
- zekerheidstelling af te geven door huurder in de vorm van bankgarantie ter grootte van
3 maanden huurverplichting inclusief BTW
- Indexering van de huurprijs, jaarlijks
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 50,- per m² per jaar Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 775 m² Perceeloppervlakte 6267 m² Vrije hoogte 800 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 600 m² Oppervlakte kantoorruimte 175 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 35 Diversen In units vanaf 300 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 2000 m tot 3000 m