V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Bergerweg 140, 6135 KD Sittard, Bouwgrond (BOG) Koopprijs € 223.440,- k.k.
Bergerweg 140 in Sittard 6135 KD

Omschrijving

Object : het betreft een bouwkavel van circa 1.862 m² op zichtlocatie langs de Bergerweg.
Het perceel is ook via de achterzijde ontsloten / Rigastraat. (Afmeting: front circa 24 m breed bij 67 m / een zijde 80 m diep.)
Het betreft het gedeelte aan de zijde naast Staples ofwel de helft van het thans beschikbare perceel.

Uitstekende zichtlocatie aan de Bergerweg langs de entree naar Sittard-Centrum, met rechtstreekse aansluiting op de regionale rondwegen en de autosnelweg A2. Op het onderhavige bedrijventerrein (Bedrijvenstad Fortuna) zijn ondernemingen gevestigd met een gemengde bedrijvigheid alsmede het hoofdkantoor van Sabic. Aan de overzijde bevindt zich de populaire autoboulevard van Sittard en het handels- en industrieterrein Bergerweg.

Bereikbaarheid: zowel per (vracht)wagen als ook middels het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is binnen 5 minuten via de provinciale weg bereikbaar, terwijl het bus- en treinstation van Sittard op loopafstand (10 minuten) zijn gesitueerd.

Bestemmingsplan informatie : gemengde bebouwing.
Bestemd voor lokale en regionale uitoefening van bedrijven welke in de lijst van bedrijfsactiviteiten voorkomen in de milieucategorieën 2 en 3.

Voor detailinformatie wordt op aanvraag het bestemmingsplan ter hand gesteld.

Koopprijs :€ 223.500,00 k.k. excl. BTW 
GEEN OVERDRACHTSBELASTING

Opleveringsniveau : huidige staat.

Aanvaarding: per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 223.440,- kosten koper Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting Geen overdrachtsbelasting BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 1862 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig