V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Daelderweg 9, 6361 HK Nuth, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. Huurprijs € 150.000,- p.j.
Daelderweg 9 in Nuth 6361 HK

Omschrijving

Dit modern en representatief bedrijfsobject bestaat uit ca. 1.000 m² kantoorruimte, ca. 900 m² bedrijfsruimte, ca. 1.300 m² beklinkerd buitenterrein en aan de voorzijde eigen parkeerplaatsen, gelegen op 'Industrieterrein de Horsel' in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen.

Ligging:
Dit moderne gebouw is gelegen op het uitstekend bereikbare industrieterrein de Horsel in Nuth, pal aan de autosnelweg A76 (Geleen-Heerlen-Aken). Bedrijventerrein de Horsel is een bovenregionaal bedrijventerrein met een moderne en representatieve uitstraling. Binnen de economische structuurversterking van Parkstad Limburg vormt dit bedrijventerrein als “Poort van Parkstad” een belangrijke peiler. Door de strategische ligging in het snelwegennetwerk is de bereikbaarheid optimaal. Zeer zeker na de aansluiting van de buitenring zal de Horsel als logistieke werklocatie een eyecatcher zijn.

Bestemming/ bedrijfsdoeleinden:
Er geldt een 'bedrijventerrein - II' bestemming voor de aangewezen gronden in bestemmingsplan 'Bedrijventerrein de Horsel'.

Bereikbaarheid:
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar. Parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

Indeling:
Representatieve entree, ontvangsthal met receptiebalie en garderobe.
Het object is onderverdeeld in verschillende kantoorruimtes, een conferentieruimte, ruime bedrijfskantine met volledig uitgeruste bedrijfskeuken, overdekte patio (rokersruimte), magazijnruimte, 9 aparte werkplaatsen.
De kantoorruimtes zijn allen netjes afgewerkt met o.a. marmoleum vloeren, systeemplafonds met armaturen, data/ kabelgoten, airco en geluidsinstallatie met radiobediening.
De werkplaatsen zijn allen gesitueerd aan de achterzijde van het gebouw en elk voorzien van een glad afgewerkte betonvloer, systeemplafonds met armaturen, data/ kabelgoten en vluchtdeuren.
De magazijnruimte is o.a. voorzien van een stalen overheadpoort en een personen- en goederenlift. Vanuit de magazijnruimte is tevens toegang tot de verdieping, welke deels in gebruik is geweest als opslag van materialen en waar zich tevens de technische ruimte bevindt.
In het gehele bedrijfsobject bevinden zich verscheidene sanitaire voorzieningen, waaronder 4 toiletgroepen (m/v) en twee ruime badkamers v.v. douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
- Alarminstallatie en brandpreventie.
- Complete kantine met volledig ingerichte keuken.
- Volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
- Hoogwaardig afgewerkte kantoor- en bedrijfsruimten.

Huurvoorwaarden:
- ROZ-model huurovereenkomst winkelruimte
- looptijd minimaal 5 jaar met 5 optiejaren
- huurbetaling per maand vooruit
- zekerheidstelling af te geven door huurder in de vorm van bankgarantie ter grootte van 3
maanden huurverplichting inclusief BTW
- Indexering van de huurprijs, jaarlijkse, conform CPI, voor het eerst 1 jaar na huuringang.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.495.000,- kosten koper Huurprijs € 150.000,- per jaar Aanvaarding Direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1900 m² Perceeloppervlakte 3758 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 900 m² Oppervlakte kantoorruimte 1000 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed, uitstekend Onderhoud buiten Goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op 500 m tot 1000 m