V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Amperestraat 6, 6372 BB Landgraaf, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 949.000,- k.k.
Amperestraat 6 in Landgraaf 6372 BB

Omschrijving

ALGEMEEN
Bedrijfsruimte en bedrijfsperceel met vrijstaande woning op 1330 m² perceel gelegen op bedrijventerrein Strijthagen te Landgraaf. Bedrijventerrein Strijthagen is één van de twee grotere bedrijventerreinen in de gemeente Landgraaf en kent een oppervlakte van 49 hectare. Het bedrijventerrein bestaat uit middelgrote en kleinschalige bedrijvigheid met hoofdzakelijk een lokaal en regionaal karakter. De bedrijven zijn voornamelijk actief in de sectoren groothandel, lichte productie en bouwnijverheid.

OBJECT
Woon-werk combinatie bestaande uit vrijstaande woning en bedrijfsruimte met kantoren en ruim buitenterrein.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Strijthagen, rondwegen en de Parkstadring liggen op korte afstand. De autosnelweg A76 en stadautoweg is op 5 minuten rij-afstand gelegen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'bedrijventerrein' bestemming voor deze locatie. Aanvullende informatie hierover kunt u opvragen bij de makelaar.

OMSCHRIJVING
Ca. 1.260 m² stalling/ - werkplaatsruimte en ca. 105 m² kantoorruimte.
De stalling/- werkplaatsruimte is voorzien van wasplaats, werkplaats, glad afgewerkte betonvloer, olie- en vetafscheider, heater en 2 overheadpoorten (Hoogte: 4,20 m).
Aan de voorzijde bevindt zich een inpandige kantoorruimte van ca. 105 m², deze is verdeeld in drie aparte ruimtes en o.a. voorzien van twee toiletten en airco en is afgewerkt met een plavuizen vloer en systeemplafond met armaturen.

BUITENTERREIN
Volledig beklinkert buitenterrein van ca. 2.300 m², voorzien van stalen hekwerk.

WONING INDELING

Souterrain:
Souterrain, verdeeld over 5 ruimtes waaronder een wijnkelder, provisieruimte en diverse bergingsruimten.

Begane grond:
Ruime entree, hal voorzien van fraaie lichte plavuizen vloer, toiletruimte met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal is tevens toegang tot zowel het souterrain als de ruime verdiepingsvloer.
Ov

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn alle ruimtes toegankelijk. Op deze verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

Zolderverdieping:
Via een vlizotrap is de bergingszolder te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Deze multifunctionele woon-werk combinatie wordt in totaliteit aangeboden;
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken;
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 949.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1365 m² Perceeloppervlakte 3681 m² Vrije hoogte 500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1260 m² Oppervlakte kantoorruimte 105 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m