V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Benzenraderweg 1, 6411 EC Heerlen, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.
Benzenraderweg 1 in Heerlen 6411 EC

Omschrijving

Algemeen:
Aan een van de belangrijke infrastructurele entrees van Heerlen, op de hoek Welterlaan - Benzenraderweg, wordt dit kantoorgebouw vrij opgeleverd aangeboden, thans tijdelijk gehuisvest door de GGD en Novizorg, plus een opslagruimte en royaal parkeerterrein.
Het aangeboden gebouw (1965) is de helft van een voormalig onderwijspand en is door architect Boosten in de jaren '60 ontworpen samen met de huidige karakteristieke brandweerkazerne en voormalig politiebureau.
Het voor Heerlen (zuid) kenmerkend gebouw blinkt vandaag nog uit in degelijkheid en weerspiegelt de tijdsgeest waarin het gebouwd is. Dat in combinatie met de ligging zorgt voor een bijzonder bedrijfsonroerend goed.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van dit pand is als zeer goed te kwalificeren, als zichtlocatie aan de Welterlaan, het verlengde van de A79 en de regionale rondwegen. Daarnaast is het pand gelegen op loopafstand van het centrum van Heerlen. Ook via het openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, met een bushalte op 100 meter afstand.

Vloeroppervlakte:
Voor verkoop is beschikbaar een totale oppervlakte van ca. 2.365m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
De beschikbare ruimte is verdeeld over 4 lagen.
In het souterrain bevindt zich ca. 445m2 opslagruimte verdeeld over diverse ruimtes.
De begane grond omvat een entree/hal van ca. 180m2 met een lifthuis en trappartij naar de verdiepingen, diverse kantoorruimtes / spreekkamers ter grootte van ca. 895m2 en ca. 445m2 opslagruimte annex garage.
Zowel de eerste als de tweede verdieping is ingedeeld als kantoorruimte ter grootte ca. 200m2 per verdieping.

Opleveringsniveau:
Het pand zal worden opgeleverd 'as-is, where-is'.
Dit betekent onder andere:
• Hardstenen vloeren ter plaatse van de entree, gangpartijen en trappenhuis
• Houten kozijnen (dubbele beglazing)
• Systeemplafonds
• Uitgebreide elektrainstallatie
• CV-installatie
• Personenlift

Parkeren:
Op eigen terrein zijn ca. 40 parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Kantoorruimte
Op het pand rust de bestemming 'maatschappelijk'. Dit betekent dat de volgende gebruiksfuncties zijn toegelaten:
educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, religieuze en levensbeschouwelijke voorzieningen, voorzieningen ten behoeve van sport en sportieve recreatie, woonzorgcomplex en voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening en maatschappelijke dienstverlening;
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Bouwjaar:
1965

Bezichtiging:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Schinnen.

Onderhoud:
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderhoudsplicht van de kandidaat-koper(s).

Collega-makelaar:
Dit pand wordt in samenwerking met onderstaande makelaar aangeboden
MVGM makelaars
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.350.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1550 m² Perceeloppervlakte 5740 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 40 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 220 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte