V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Willemstraat 109, 6412 AR Heerlen, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 3.450,- p.m.
Willemstraat 109 in Heerlen 6412 AR

Omschrijving

Het betreft hier een winkel/showroom gedeelte (volledig geoutileerde nagenoeg nieuwe supermarkt afwerking en inrichting) van in totaal ca. 670 m² met een inpandig magazijn, alsmede een kantoorgedeelte /kantine van ca. 50m². Het object beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats voor ca. 30 auto's.

Ligging:
Op redelijke winkelstand in en rondom een multiculturele samenstelling van bevolking en winkels. Gelegen aan een doorgaande eenrichtingenstraat aan de noordzijde van het directe centrum, en op loopafstand van het NS-station.
In het centrum nabij het station wordt momenteel het maankwartier gerealiseerd. Met een station, winkels, cafés, een hotel, kantoren en woningen. Ook is het de nieuwe verbinding tussen het noordelijk en zuidelijk deel van de stad.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel per auto als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op eigen geasfalteerd en afgesloten parkeerterrein zijn ca. 30 exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling:
De showroom / winkelruimte op de begane grond. Dit gedeelte heeft tot voor kort dienst gedaan als ALDI-supermarkt. Aan de zijkant bevindt zich een magazijnruimte. De supermarkt inrichting werd recent compleet vernieuwd, o.a. met een eigen complete slagerij inclusief koelingen en vriesruimte, rekken en stellingen, kassa's met scanners en digitale aansluitingen voor betalingen en kassasysteem / voorraadbeheer. Kortom, bedrijfsklaar. De begane grondvloer is voorzien van een plavuizen vloer, systeemplafonds met tl-verlichting.

Beschikbaarheid/ oplevering:
per direkt.

Huurvoorwaarden:

- ROZ-model huurovereenkomst bedrijfsruimte / winkelruimte
- looptijd: 5 huurjaren met 5 verlengingsjaren / kortere periodes bespreekbaar
- huurbetaling per maand vooruit
- zekerheidsstelling af te geven door huurder in de vorm van bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief BTW
- Indexering van de huurprijs, jaarlijkse, conform CPI, voor het eerst 1 jaar na huuringang.

Bezichtigingen uitsluitend na afspraak via 046-4438555.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.450,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 670 m² Verkoopoppervlakte 550 m² Perceeloppervlakte 1555 m² Frontbreedte 2500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 325,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 670 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud binnen toel. Volledig nieuw ingericht Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1