Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Business Park Geleen, 6163 Geleen, Bedrijfsruimte (BOG)

Business Park Geleen

6163 Geleen
Koopprijs € 127.500,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 188 m² In units vanaf 113 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Vijf nieuwbouw bedrijfsunits gelegen op Business Park Geleen met elk een eigen parkeerplaats en een variërend optiepakket aan gebouw specificaties welke naar wens van de koper kunnen worden samengesteld en voldoen aan de laatste bouwnormen. Momenteel nog 2 te koop. Met de bouw is reeds gestart,...
Lees meer
Route van naar Business Park Geleen, 6163 Geleen

Omschrijving

Vijf nieuwbouw bedrijfsunits gelegen op Business Park Geleen met elk een eigen parkeerplaats en een variërend optiepakket aan gebouw specificaties welke naar wens van de koper kunnen worden samengesteld en voldoen aan de laatste bouwnormen. Momenteel nog 2 te koop. Met de bouw is reeds gestart, oplevering medio 2018.

LOCATIE:
Business Park Geleen is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven, zwaardere en lichtere categoriën. Het profiel en de uitstraling van Business Park Geleen zal duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk zal deze revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op Business Park Geleen.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN:
Gemengde bedrijfsbestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit.

BEREIKBAARHEID:
Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

OMSCHRIJVING:
Direct grenzend aan de eerder gerealiseerde bedrijfsunits is de bouw van fase 2 inmiddels gestart (actuele bouwfase zie foto's). De units worden standaard opgeleverd met gas, water en elektriciteit aansluitingen, 1 overheadpoort (3,5 x 3,4m) met geïntegreerde loopdeur en 1 'gesloten vak' in de pui voorzien van sandwichpanelen. Elke unit is verder uit te breiden met een aantal opties. Raadpleeg voor meer informatie de bijgevoegde optielijst. Let op: Uitgangspunt bij alle opties is dat deze vooraf bekend zijn en tijdens het reguliere uitvoeringstraject in een onafgebroken fase meegenomen kunnen worden.

UNIT A: 123m² bedrijfsruimte op de begane grond en (optioneel) 79m² kantoorruimte op de eerste verdieping met 6 eigen parkeerplaatsen vanaf €149.000,-- vrij op naam prijs excl. BTW;
UNIT B: VERKOCHT;
UNIT C: VERKOCHT;
UNIT D: 113m² bedrijfsruimte op de begane grond en (optioneel) 65 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met 4 eigen parkeerplaatsen vanaf € 131.00,-- vrij op naam prijs excl. BTW.
UNIT E: VERKOCHT

OMZETBELASTING:
Het betreft hier een VON - Vrij Op Naam prijs excl. BTW. Ingeval koper de BTW niet kan verrekenen zal de koopsom in overleg met de koper worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor een met BTW belaste verkoop.

VOORBEHOUD:
Mogelijke aankooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan de opdrachtgever c.q. eigenaar van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebracht aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 127.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2017 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 188 m² Perceeloppervlakte 240 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Vrije hoogte 650 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 123 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Energie Energieklasse A++ Energie einddatum 31-03-2027 Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten 3-6 parkeerplaatsen op eigen terrein Parkeerpl. niet overdekt 3 Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 113 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Business Park Geleen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud binnen toel. Variërend optiepakket welke naar wens kunnen worden samengesteld. Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
113 m²
Vrije hoogte
650 cm
Vrije overspanning
8 m
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
240 m²
Bouwhoogte
600 cm
Route van naar Business Park Geleen, 6163 Geleen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Vul onderstaand formulier in en breng een ander op de hoogte van dit pand.


Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.