V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Bedrijfsweg 39, 6163 CZ Geleen, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.000,- p.m.
Bedrijfsweg 39 in Geleen 6163 CZ

Omschrijving

Moderne en luxe bedrijfsunit met kantoorverdieping, totaal ca. 178 m² (BVO), gelegen op industrie- handelsterrein 'Businesspark Geleen" met 3 eigen p-plaatsen.

INDELING
Bedrijfsruimte met aparte entree, overheaddeur inclusief daglichttoetreding, magazijn / bedrijfsruimte ca. 113m² met lichtstraat. Op de verdieping via een vaste trap, toilet, wasruimte (eventueel douche) kantoor met kitchenette / kantine. Totaal ca. 65m²

PARKEERVOORZIENING
3 Eigen p-plaatsen aan voorzijde op geheel beklinkerd voorterrein.

BESTEMMING
Bedrijvigheid / gemengde bestemming. Bovenregionale bedrijfsuitoefening: o.a. high en medium technologie, dienstverlenende sector, overige bedrijfsuitoefeningen met een matige of hoge arbeids- en/of bezoekersintensiteit.

VOORZIENINGEN ALGEMEEN
Vrije hoogte: 6.83 m in de bedrijfsruimte.
Overheadpoort afmeting: 3,50 m breed en 3,45 m hoog;
Houten verdiepingsvloer, draagkracht: 350 kg/m²
Gevlinderde betonnen vloeren begane grond, draagkracht : 1.500 kg/m²;
Aanwezigheid van extra glaspartij zowel bij entree, als op verdiepingsvloer t.b.v. kantoorruimte;
Aanwezigheid van ruime lichtstraat tbv daglichtinval bedrijfsruimte;

- Dubbele beglazing;
- Krachtstroom;
- Volledig geïsoleerd;
- Instap klaar, laminaat vloeren, verlaagde plafonds met verlichting in de kantoren;
- Warm water doorstroomapparaat;

Hoewel het een verzamelgebouw betreft, hebben alle units een eigen karakter en verschillend afwerkingsniveau / indeling. De onderhavige ruimte is volledig geoutilleerd en bedrijfsklaar.

Algemeen/ Ligging
BusinessPark Geleen, voorheen de Borrekuil voorziet in een ideale aanbodmix voor starters en doorstarters.
Vooral kleinere productie-, bouw- en installatiebedrijven, de auto- en groothandel en de zakelijke dienstverlening hebben zich ter plekke gevestigd. Het nieuwe terrein heeft een rustig en deels uniform aanzicht gekregen door het kleurgebruik en uniforme afscheidingshagen langs de openbare ruime. Het gebied is uitstekend bereikbaar voor de regio, via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Ligging/ Bereikbaarheid bedrijventerrein 'De Borrekuil'
Bedrijvenpark Borrekuil is een binnenstedelijk bedrijventerrein ten noordwesten van het centrum Geleen. Het heeft een oppervlakte van 11 ha. Het terrein kent een mix van kleinschalige en grootschalige bedrijven en zwaardere en lichtere bedrijven. Het profiel en de uitstraling van Borrekuil moet duurzamer, herkenbaarder en hoogwaardiger worden en meer aansluiten op de omgeving. Uiteindelijk moet de revitalisering leiden tot een toename van de bedrijvigheid en werkgelegenheid op de Borrekuil.
Door de perfecte ligging van het bedrijvenpark tussen de stadsdelen Geleen en Sittard is de bereikbaarheid voor zowel afnemers, leveranciers als personeel optimaal. De centrale ligging waarborgt een optimale toegankelijkheid. Vanuit het bedrijvenpark Businesspark Geleen bereikt u in 10 minuten de autowegen A2 en A76. Het NS-station Lutterade (Geleen) ligt op loopafstand.

HUURVOORWAARDEN
Huurtermijn: 5 jaren + 5 verlengingsjaren, doch flexibele termijnen zijn bespreekbaar
Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs­index (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100), conform opgave CBS.
Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW.
Huurcontract: Standaard model ROZ kantoor en bedrijfsruimte (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW : Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder/ koper voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden. Verhuurder opteert voor BTW belaste levering (bij verhuur en verkoop).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 178 m² Perceeloppervlakte 265 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 683 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 113 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 Parkeerpl. overdekt 0 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op 2000 m tot 3000 m