V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Markt 5, 6161 GE Geleen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 85,- p.m² p.j.
Markt 5 in Geleen 6161 GE

Omschrijving

Omschrijving:
Het betreft hier een voormalig bankgebouw met daarin momenteel twee gebruikers (een bank en een tandarts), en nog ca. 653 m² kantoor/praktijkruimte beschikbaar op de begane grond en 513m² opslag / archief in het souterrain. Tevens zijn er nog enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Ligging:
Het pand ligt direct in het centrum van Geleen, aan de markt en tegenover het oude Raadhuis aan de Markt 5, zijnde de entree van het winkelstraat gebied. Geleen Centrum is van diverse richtingen uitstekend bereikbaar, komend vanaf Sittard via de N276 en op korte afstand van de op- en afritten van de A2 / kruispunt Kerensheide.
De resterende ruimte binnen dit fraaie gebouw zou gezien de ligging en bestemming ook geschikt kunnen zijn voor detailhandel activiteiten.

Indeling begane grond:
- spreek(werk)kamers
- kantoortuin
- gezamenlijke entree met tandartspraktijk
- damestoiletten, herentoiletten
- pantry
- lift
In het souterrain zijn ruimtes voor archief, opslag of andere doeleinden zoals bijvoorbeeld workshops etc.

Parkeren:
Er zijn nog enkele eigen parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein en aan de voorzijde van het object is voldoende openbaar parkeren (eerste twee uur gratis).

Aanvaarding:
per direct mogelijk.

Medewerkers:
Voor gebruikers/medewerkers is het pand ideaal gelegen direct in het centrum van Geleen. Op loopafstand van het openbaar vervoer, NS-station ca. 5 minuten. Daarnaast kunnen de medewerkers tussen de middag wandelen door het winkelcentrum, om hun boodschappen te doen, een broodje te eten of om gewoon even lekker buiten te zijn.

Bijzonderheden:
- Kantoren voorzien van luchtbehandeling
- Kluisruimtes nog aanwezig
- Kantoormeubilair ( deels of volledig ) ter overname beschikbaar.

Beveiliging:
Het pand is voorzien van een brand meldinstallatie en camerabewaking. Tevens is er een alarminstallatie aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- per m² per jaar Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting uitsluitend nog begane grond rechts beschikbaar BTW van toepassing Nee Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 653 m² Perceeloppervlakte 1749 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 500,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 653 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m