V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Albert Thijsstraat 5, 6471 WX Eygelshoven, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 3.000,- p.m.
Albert Thijsstraat 5 in Eygelshoven 6471 WX

Omschrijving

Omschrijving:
Op het middelgrootte bedrijventerrein Laura in Eygelshoven gemeente Kerkrade, ligt dit functionele bedrijfsobject met een nette kantoorruimte en royale bedrijfshal. In 2000 gebouwd en in goede staat van onderhoud. Kantorenblok in twee bouwlagen aan de rechter-voorzijde, bedrijfshal met twee overheaddeuren en deels al voorzien van een constructie voor een extra verdiepingsvloer. Er is voldoende ruimte op het eigen terrein voor parkeren geheel bestraat voorterrein of uitbreiding (achterzijde) van de bedrijfsruimte.

Ligging:
Gelegen direct bij de entree van het industrieterrein op een goede locatie.
Bedrijventerrein Laura is gelegen in Kerkrade in het stadsdeel Eygelshoven, met goede verbindingen naar het noorden (Brunssum/Sittard) en naar het zuid-oosten Heerlen/Landgraaf.
De euregio ligt nabij: Aken, Luik, Hasselt en ook Düsseldorf zijn in korte tijd bereikbaar. Bedrijventerrein Laura grenst direct aan het centrum van Eygelshoven.

Indeling / vloeroppervlakte:
Dit functionele object beschikt over ca. 450m² bedrijfsruimte en over ca. 150m² kantoorruimte op de begane grond en ca. 150m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
In de bedrijfsruimte is een voorbereiding getroffen voor een extra vloer. Dus het oppervlak kan worden uitgebreid. Eventueel kan de constructie ook verwijderd worden.
Begane grond:
Entree, portaal, met receptiebalie/administratiekantoor met laminaatvloer, toiletgroep, meterkast met uitgebreide voorzieningen, kantoortuin, berging / serverruimte, poetskast. Doorgang naar de achtergelegen bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van o.a. twee overheaddeuren, een gladde betonvloer, hoogte 7,5m, verlichting, diverse ramen/kozijnen, loopdeur.
Middels vaste trap vanuit het portaal naar 1e verdieping boven de kantorenblok.
1e verdieping:
Keuken / kitchenette, kantineruimte met laminaatvloer, dubbele toiletgroep met voorportaal / kantoortuin met zicht op de bedrijfsruimte.
De grote kantoortuinen zijn ideaal voor leslokaal of als callcenter.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn er voldoende parkeer plaatsen voorhanden aan de voorzijde op het verharde terrein en er is een buitenterrein aan de achterzijde eventueel geschikt voor uitbreiding.

Bijzonderheden
- gasgestookte CV met radiatoren voor de kantoren
- alarminstallatie, rookmelders
- data / kabelgoten
- hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- systeemplafonds met verlichting
- vloerbedekking kantoren
- bedrijfsruimte gevlinderde betonvloer
- goed geïsoleerd / elektrische rolluiken

Bestemming:
De bestemming van het onderhavige object is bedrijfsdoeleinden voor opslag, distributie, assemblage en kantoor.

Huurvoorwaarden:
- ROZ-model huurovereenkomst kantoorruimte/bedrijfsruimte
- looptijd 5+5 jaren, kortere periodes bespreekbaar
- huurbetaling per maand vooruit
- zekerheidsstelling ter grootte van 3 maanden huur Inclusief BTW in de vorm van een bankgarantie.
- huuraanpassing jaarlijks volgens CPI, voor het eerst 1 jaar na huuringang e.e.a. conform opgave CBS


Voor een bezichtiging of voor meer informatie belt U met 046-4438555
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 3.000,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 750 m² Perceeloppervlakte 2030 m² Vrije hoogte 750 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 450 m² Oppervlakte kantoorruimte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 25 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Lauraterrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud binnen toel. gladde vloeren, eventueel met extra verdiepingsvloer Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m