V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Sanderboutlaan 2 a, 6181 DN Elsloo, Bedrijfsruimte (BOG) Prijs op aanvraag
Sanderboutlaan 2 A in Elsloo 6181 DN

Omschrijving

Algemeen:
Een zeer representatief half-vrijstaand bedrijfsgebouw op uitstekende zichtlocatie bestaande uit een kantoorgedeelte met bedrijfsruimten en buitenterrein, gelegen aan de rand van het industrie- en handels-terrein Businesspark Stein te Elsloo.
Volledig geoutilleerd en gebouwd / afgewerkt met hoogwaardige materialen en in prima staat van onderhoud verkerend.

Indeling:
Buitenterrein met aan de voorzijde 5 parkeerplaatsen, entree /hal met receptiebalie, administratiekantoor en drie aparte kantoorruimtes, kantine en toiletgroep. Inpandige doorgang naar de bedrijfsruimte, met daarin twee magazijnen en een tweede sanitaire voorziening met doucheruimte. Vanuit de bedrijfsruimte is een trap naar een verdieping, t.b.v. opslag.
Aan de voorzijde beschikt de bedrijfsruimte over een elektrisch bedienbare overheadpoort.

Technische informatie:
Water en elektrische voorzieningen met krachtstroom.
Alarminstallatie met camerabewaking, brandblusser voorzieningen.
Luchtbehandeling en verwarming via warmtepompinstallatie.
Airconditioning in zowel kantoren als de bedrijfsruimte.
Vloeren: Kantoren: vloerbedekking; Bedrijfsruimten / opslagruimten monoliete betonvloer.
Plafonds: Kantoren voorzien van verlaagde systeemplafonds inclusief verlichting. Bedrijfsruimte met lichtstraat
Dak: Stalen dakplaten voorzien van bitumineuze dakbedekking alsmede isolatie.

Bereikbaarheid:
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht / Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht Aachen Airport ligt op korte afstand.

Parkeervoorzieningen:
Aan de voorzijde zijn 5 parkeerplaatsen, alsmede aan de rechterzijde op eigen terrein zijn nog mogelijkheden om te parkeren.

Bestemming:
Voor normaal gangbaar bedrijfsmatig gebruik met o.a. productie gebonden – en ondergeschikte detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen.

Beschikbaarheid / oplevering:
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding Direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 475 m² Perceeloppervlakte 1004 m² Vrije hoogte 6 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 320 m² Oppervlakte kantoorruimte 155 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed, uitstekend Onderhoud buiten Goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station Op minder dan 500 m