V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Rumpenerstraat 112, 6443 CH Brunssum, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 329.000,- k.k.
Rumpenerstraat 112 in Brunssum 6443 CH

Omschrijving

Beleggingspand of winkel/ praktijkruimte voor eigen gebruik, op goede zichtlocatie gelegen aan druk doorgaande weg in het centrum van Brunssum. Bestaande uit winkel/ praktijkruimte op de begane grond en praktijkruimte op de 1e verdieping alsmede een bovenwoning op de tweede verdieping. Thans deels verhuurd aan een tandartspraktijk op de 1e en 2e verdieping.

Ligging:
Het gebouw ligt in het centrum van Brunssum, nabij verschillende winkel/ horeca voorzieningen.

Omschrijving/ indeling:
Op een prima zichtlocatie aan een druk doorgaande weg in Brunssum, ligt dit royale beleggingspand.
Het pand bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen en is gebruik geweest als apotheek en thans gebruik als tandartspraktijk.

Souterrain:
Opslagruimte: ca. 38m².

Begane grond:
De begane grond bevat onder andere een gezamenlijke entree, hal, trapopgang, meterkast, entree apotheek, winkelruimte, apotheekruimten, sanitaire ruimten en kantoor.
De ruimtes van de voormalige apotheek hebben de volgende afmetingen:
Apotheek/ winkelruimte: 5.50m x 10.5m en 3.80m x 5m. Daarachter bevinden zich nog drie separate ruimtes, welke o.a. zijn ingericht als kantoorruimte voorzien van kitchenette, toilet en doucheruimte.
Verder bevinden zich op de begane vloer nog twee separate ruimtes, beide mogelijkheid tot het inrichten als kantoor:
4m x 4m en 3.5m x 3m. Totale oppervlakte begane grond is ca. 180m².
Aan de achterzijde van het object is nog een ruime tuin aanwezig.

1e verdieping:
Deze verdieping is thans verhuurd en in gebruik als tandartspraktijk en is o.a. ingericht als wachtruimte met separate wacht/ speelruimte, apart toilet en behandelkamer. Totale oppervlakte 1e verdieping is ca. 92m².

2e verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de woning en is thans verhuurd aan tandartspraktijk. De woning beschikt over een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, welke is voorzien van een ligbad, toilet en een dubbele wastafel.
Totale oppervlakte 2 verdieping is ca. 80m².

Verdere bijzonderheden:
- Het pand is geheel voorzien van dubbele beglazing, zowel de wanden als de plafonds zijn afgewerkt met fijn structuurwerk.
- Er is een alarm- installatie aanwezig.
- Twee separate CV-installaties.
- Parkeren is mogelijk langs de weg.

Huuropbrengst: (thans)
112B (1e en 2e verdieping) € 12.834,60 per jaar
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 329.000,- kosten koper Aanvaarding Direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² Verkoopoppervlakte 180 m² Frontbreedte 750 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 Diversen In units vanaf 180 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Nevenbestemming Belegging Afstand tot snelwegafrit Op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1