V&H Vastgoed

Stationsstraat 1
6365 CK Schinnen
Tel: 046-4438555
info@venhvastgoed.nl
Middelweg 2, 6191 NC Beek, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 2.500,- p.m.
Middelweg 2 in Beek 6191 NC

Omschrijving

Bedrijfsobject bestaande uit ca. 288 m² bedrijfsruimte/ opslagruimte en hoogwaardige kantoorruimtes ca. 186 m² op een prima zichtlocatie. Dit representatief object is gunstig gelegen op het industrieterrein Beekerhoek te Beek, de gevestigde bedrijven zijn zowel plaatselijke als regionaal georiënteerd. In het gebouw zijn drie huurders gevestigd allen met een eigen entree.

Separaat huren van de kantoorruimte of bedrijfsruimte is mogelijk!
Huurprijs kantoorruimte met ca. 8 parkeerplaatsen: € 1.250,-- per maand (Excl. BTW en excl. servicekosten)
Huurprijs bedrijfsruimte met parkeerplaatsen/ buitenterrein: € 1.250,-- per maand (Excl. BTW en excl. servicekosten)

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree, 3 aparte kantoorruimtes waarvan één ruimte voorzien is van kitchenette.
Verder bevinden zich op de begane grond een printerruimte, serverruimte, twee bergingen en een net afgewerkte toiletruimte m/v. De kantoren zijn van een luxe uitvoeringsniveau en voorzien van alle telecommunicatie voorbereiding, noodverlichting en vluchtwegaanduiding, brandblussers en brandslanghaspels, inbraakbeveiliging, ontruimingsinstallatie, centraal stofzuigsysteem. Verlaagde plafonds met verlichting, vloerbedekking en lamellen. Kortom bedrijfsklaar.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de bedrijfsruimte. Hierin is een extra verdieping aanwezig, bereikbaar via een trap t.b.v. extra opslag. De bedrijfsruimte is verder voorzien van een afgewerkte betonvloer, brandslanghaspels, overheadpoort en uitgebreide elektra-voorzieningen, waaronder krachtstroom.
Aan de voor- en zijzijde van het gebouw is een royaal verhard buitenterrein met stalen hekwerk en inrijpoort, ruimte genoeg voor opslag of container. Verder beschikt het pand ook nog over 15 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging:
Het object is gelegen op het industrie- en handelsterrein De Beekerhoek te Beek, nabij de MAKADO.
Op het bedrijvenpark zijn onder andere gevestigd: het drukbezochte Makado winkelcentrum met o.a. Albert Heijn, Jos Bogman Ford, Carpetright, De Aveve en diverse kleinere lokale ondernemers.

Bereikbaarheid:
Het object is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar, mede gelet op de directe nabijheid van de A2 met verbindingen naar Maastricht / Antwerpen en Eindhoven en de A76. Ook Maastricht Airport ligt op korte afstand. Op ca. 3 min loopafstand bevindt zich een NS-station met aansluitingen richting Sittard/Maastricht.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1998, en in uitstekende staat van onderhoud
- de Middelweg ligt vlakbij het NS-station en heeft goede aansluitingen op de autoweg en de regionale rondwegen
- het gehele kantoorgedeelte is voorzien van een luchtbehandeling / airco.
- uitgebreide alarminstallatie.

Huurvoorwaarden:
De huurprijs is exclusief gas, water en elektriciteit, en servicekosten omvattende o.a. onderhoud inbraak- en ontruimingsinstallatie, kosten camerasysteem, onderhoud c.v., aansluiting meldkamer, containers voor restafval en papier, onderhoud groenvoorziening.
De huurprijs is exclusief BTW.
Betaling van huur + servicekosten per kwartaal.
Huurtermijn: uitgangspunt 5 jaar, kortere periodes bespreekbaar.
Aanvaarding: direct
Indexering: jaarlijks conform CPI
Waarborg/ bankgarantie: drie maanden huurbedrag inclusief BTW
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 158,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 288 m² Perceeloppervlakte 2240 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 288 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte